Poolrobot

clear pool poolrobot PT4iClear Pool Poolrobot PT4i

Pt4i är lättviktig och manövrer smidigt i alla typer av pooler, oavsett vilken form de har. Roboten är enkel att installera och kräver ingen anslutning till poolens befintliga filtersystem. Istället behöver den endast anslutas till ett strömuttag. En 12 meter lång flytkabel medföljer. Filterpåsen har extra stor kapacitet.

PT4i kan användas till vinyl-liner samt glasfiber- och betongbotten.

4851:-

Passar fristående och mindre nedgrävda pooler (upp till 8,5 x 4,2 meter)

Automatisk avstängning

Ansluts till skimmer/bräddavlopp?: Nej

Läs mer om Clear PT4i     Till Butik / Beställ


drakbot poolrobotPoolrobot Drakbot

En mycket smidig poolrobot som lämpar sig utmärkt för mindre privatpooler. Den städar effektivt och enkelt poolens botten och levereras med en 12 meter lång sladd.

7900:-

Energisnål

Enkel att sätta på och stänga av – endast en knapptryckning krävs

Suger upp även lite större smuts

Utformad med fokus på ergonomi för bekväm hantering

Läs mer om Drakbot     Till Butik / Beställ


Ubbink Poolrobot Robotclean 5

Ubbink Poolrengörare robotEn poolrobot som är designad för att spara dig tid. Robotclean 5 består av en robot som är ansluten till en flytande kabel (18 meter lång). Kabeln går från roboten till en s.k. isolationstransformator för ökad trygghet. För att du ska känna dig ännu säkrare arbetar den på lågspänning (24 V).

Robotclean 5 passar till i princip alla olika typer av pooler. Dock bör de inte vara större än 12 x 6 meter, som är dess maximala arbetsyta.

Till Butik / Beställ


 

 


clear pool virtuoso 200 poolrobotClear Pool Virtuoso 200

Samtliga modeller i Virtuoso-serien delar ett antal egenskaper. De är väl beprövade, arbetar med stor pålitlighet och sköter sin rengöring noggrant. Det här möjliggörs bland annat med hjälp av Gyro, som är ett avancerat navigationssystem hos modellerna i serien.

Samtliga modeller i serien rengör poolens botten. Virtuoso 200 och 300 klättrar dock även på väggarna och rengör vattenlinjen.

10990:-

Till Butik / Beställ


clear pool orcaClear Pool Orca

Att använda sig av Orca från Clear Pool är både enkelt och bekvämt. Förutom att rengöra poolens botten, arbetar den även på väggarna med hjälp av ett intelligent navigationssystem.

Precis som många andra poolrobotar behöver Orca endast anslutas till elnätet – sedan arbetar den helt själv.

9794:-

   Till Butik / Beställ