pooli easy clean poolrobot

Poolrobot Pooli EasyClean

EasyClean är en trådlös och självgående poolrobot som rengör poolbottnar på upp till 100 kvm. Roboten har en filterdensitet på 180 mikron och klarar 15 graders sluttning.

  • Trådlös
  • Uppladdningsbart batteri
  • Klarar upp till 100 kvm yta.

2 619:-

Till Butik

Produktinfo:

EasyClean är en bottenrengörande poolrobot, lämplig för pooler på upp till 100 kvm och med ett maxdjup på 2 meter. Rengöringskapaciteten är 10m³/tim och den rör sig ca 16 meter per minut. Robotens filterdensitet är 180 mikron och den kan köras i 15° sluttning.

Roboten är utrustad med en säkring som gör att den aldrig kör över poolkanten och den drivs av ett uppladdningsbart batteri. Batteritiden uppgår till ca 2 h och när det håller på att ta slut tar sig roboten automatiskt till poolkanten.

Bogser-rep och ett flytande handtag följer med vid köp.

Funktioner

EasyClean är utrustad med en ”touch and reverse”-funktion, vilket innebär att den automatiskt byter riktning när den nuddar en vägg. Den trådlösa modellen tar även bort risken för kabeltrassel och kommer aldrig att köra fast.

För uppstart av roboten finns en ON/OFF-knapp placerad på huvudkroppen, tillsammans med en lampa som visar aktuell status. Roboten börjar arbeta så snart den läggs i vattnet med ON-läget.

Övriga specifikationer

IP-klass poolrobot: IPX8

Vikt: 5,5 kg

Höjd: 26 cm
Längd: 36 cm
Bredd: 40 cm