Active Pool Poolrobot PT9I

 

Till Butik

Den här teknologiskt avancerade poolroboten rengör inte bara poolens botten – utan också väggarna och vattenlinjen. Poolroboten passar mycket bra till de allra flesta typer av pooler. Mot vinyl- och glasfiberunderlag är den skonsam, medan den arbetar effektivt på gjutna betongpooler.

Den är mycket enkel att använda – den behöver inte ens kopplas till poolens egna filtersystem. Den behöver bara anslutas till ett strömuttag med sin 18,3 meter långa flytkabel. Filterpåsen har en extra stor kapacitet – större än många av sina konkurrenter. Med en extra stor filterpåse behöver roboten tömmas mer sällan och kräver därmed mindre jobb.

Denna pooldammsugare är designad med privata pooler i åtanke. Poolens storlek ska helst inte överstiga 6 x 12 x 2,5 meter. Tack vare dess Quick-Drainfunktion, är den mycket lätt att hantera när den skall tas ur poolen.

Funktionen gör att det tunga vattnet mycket snabbt lämnar roboten när den tas upp ur vattenytan. Roboten har också ett borste-till-port-sug som säkerställer en riktigt grundlig sugning av löv, blad och annat smuts som faller ner på poolens botten.

Vid köpt av PT9i inkluderas en caddy. Med caddyn blir transporten från och till poolen mycket enkel. Med caddyn får man även en säker förvaringsplats av strömaggregatet samt en praktisk ledningshållare.

Trots en mycket hög prestanda är PT9i mycket energisnål. Förutom sin energisnålhet, är den också skonsam mot miljön genom att reducera behovet av andra vattenvårdsprodukter. Dessutom sparar man mycket vatten eftersom behovet av retursköljning av bassängens filter kraftigt förminskas.

Produktinformation

Färg: Svart

Vikt: 13 kg

Kabel: 18,3 meter

Typ: Poolrobot

Material: Metall, akryl och gummi