Välkommen att kontakta Pooldammsugare.se om du har frågor, feedback eller önskemål. Inget kontaktformulär finns här – kontaktuppgifter hittar du istället på skribentus.se. Sidan drivs av Skribentus AB.

 

Om Pooldammsugare.se

Pooldammsugare ägs och drivs av Skribentus (Org. Nr: 556994-3060). Webbplatsen marknadsför företag genom sponsrade länkar, vilket innebär att Skribentus kan komma att få provision på köp som besökare gör hos annonsörerna om de har refererats från Pooldammsugare.se. Det här innebär ingen extra kostnad för besökarna.

Sidan med dess priser och produkter uppdateras kontinuerligt. Samtidigt garanteras inte att priserna på Pooldammsugare.se stämmer över med priserna hos målbutiken. Att informationen inte överensstämmer kan till exempel ske om annonsören har rea eller utförsäljning.

Cookies

Pooldammsugare.se drivs med WordPress, en plattform som använder cookies för kommentarer och för inloggade användare. Det finns ingen möjlighet för besökare att logga in på hemsidan, och det går inte att kommentera på inläggen. Information om din enhet så som IP-adress, geografisk position och webbläsare kan komma att samlas in, lagras och användas.

Även information kring hur sidan används av besökarna så som referenskälla, sidvisningar och besökets längd kan lagras och användas i utvärderande syften. Din personliga integritet är givetvis mycket viktig för oss, och vi hanterar inte uppgifter som kan spåras tillbaka till dig som person.