De produkter och tjänster som presenteras på Pooldammsugare.se kommer från följande butiker och företag. Ingen försäljning sker alltså direkt via denna webbplats. Länkarna hänvisar istället till den butik som säljer den specifika produkten.

Butiker

Pooldammsugare.se samarbetar med följande butiker på den svenska marknaden:

Hus och Hemma

Hus och Hemma är en möbelbutik på nätet med ett smalt, men kvalitativt, urval av robotdammsugare. I sortimentet finns även hjälpsamma och praktiska pooltillbehör och poolar. Här hittar du till exempel:

 • Poolvärmare
 • Filterpump

Hemmy

Hemmy erbjuder ett prisvärt sortiment av olika produkter för hemmet och trädgården, däribland pooltillbehör. Här finns ett mindre utbud av robotdammsugare samt andra pooltillbehör.

Hemmy ägs av Vitvrauexperten.com, som är en svensk e-handlare med lager i Jordbro söder om Stockholm. Värt att nämna är att de har vunnit Pricerunners pris Årets e-handel 2018, 2019, 2020, 2022, och 2023.

Husgiganten

Husgiganten.se har ett brett utbud av produkter för hem och trädgård. Här finns även ett ganska stort urval av pooldammsugare och poolrobotar att välja mellan. Här finns både billigare och dyrare varianter av:

 • Handhållna pooldammsugare
 • Poolrobotar (från exempelvis AquaGlide och Intex)
 • Pooldammsugare med slang och teleskopskaft.

Villanytt

Villanytt har ett flera poolrobotar och pooldammsugare i sitt sortiment. Här hittar du produkter från främst Planet Pool och Orca, två välkända namn bland pooldammsugare- och robotar.
Hjärtat av Villanytt, som de själva formulerar det, är deras magasin. Där publiceras reportage om ämnen som heminredning, trädgårdsprojekt och pool.

CDon

CDon är en välkänd marknadsplats som säljer produkter från externa handlare. År 2020 fanns omkring 1 500 handlare som var anslutna till CDon:s nordiska marknadsplats.
Utbudet av pooldammsugare är stort. Här hittar du robotar och dammsugare från varumärken som:

 • Intex
 • TriVac
 • vidaXL
 • Bestwat
 • PQS
 • Planet Pool

Buildor

Buildor marknadsför sig som Din specialist inom trädgård. Här finns ett stort sortiment av trädgårdsprodukter med välkända varumärken.

I poolsortimentet finns ett antal rengörare, däribland en poolrobot från Bestway och en handhållen dammsugare med teleskopskaft från Swim & Fun. Betalning sker med Walley, som erbjuder möjlighet till betalning på faktura, delbetalning, bankbetalning och kontoöverföring.

Rörmokare.se

På Rörmokare.se kan man på ett snabbt och enkelt sätt hitta just en rörmokare inför ett stundande projekt, utan att behöva ringa runt eller på annat sätt ta kontakt själv. Man fyller bara i det formulär som finns på sidan, där man lämnar uppgifter så som postnummer, vad det är man vill ha hjälp med, när man behöver hjälpen samt kontaktuppgifter.

Därefter blir man kontaktad av tillgängliga rörmokare, alla kontrollerade av Rörmokare.se, med offerter och kan sedan i lugn och ro välja den man vill anlita.

Smartasaker.se

Smartasaker.se är en webbutik som säljer just smarta och innovativa saker. Produkterna som finns i butikens sortiment är alla handplockade och testade – allt för att kunden ska veta att produkten har den kvalitet som utlovas men också att den gör det den ska.

Varje månad presenteras en svensk innovatör, som står bakom någon av dom smarta saker som finns at köpa i butiken, på sidans bloggdel. I sortimentet hittar man smarta och roliga produkter under bland annat kategorierna Hem och trädgård, Fritid och resa och Presenter.