De produkter och tjänster som presenteras på Pooldammsugare.se kommer från följande butiker och företag. Ingen försäljning sker alltså direkt via denna webbplats. Länkarna hänvisar istället till den butik som säljer den specifika produkten.

Buildor

Buildor är ett byggvaruhus och en bygghandel på nätet med ett brett sortiment, där man kan hitta alltifrån byggmaterial och byggvaror till heminredning och trädgårdsartiklar till pressade priser. Man erbjuder över 60 000 olika produkter från över 300 kända varumärken samt ett väldigt bekvämt sätt att handla på.

Byggvaror, byggmaterial och allt annat i butikens sortiment beställs direkt på hemsidan och kommer sedan med hemleverans inom ett par dagar. Man erbjuder dessutom prisgaranti på alla sina varor.Gardenstore

Gardenstore är en svensk butik och e-handelsbutik som erbjuder det mesta för trädgård och uteplats. Företagets vision är att bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken på nätet – i hela Europa. Får att nå dit erbjuder man sina kunder kända varumärken, bra priser, bra kundservice, flexibel logistik och ett brett sortiment.

I sortimentet hittar man alltifrån trädgårdsredskap, – och maskiner så som gräsklippare, till utemöbler, belysning och annat som kan skapa en härlig och trivsam utomhusmiljö.

Rörmokare.se

På Rörmokare.se kan man på ett snabbt och enkelt sätt hitta just en rörmokare inför ett stundande projekt, utan att behöva ringa runt eller på annat sätt ta kontakt själv. Man fyller bara i det formulär som finns på sidan, där man lämnar uppgifter så som postnummer, vad det är man vill ha hjälp med, när man behöver hjälpen samt kontaktuppgifter.

Därefter blir man kontaktad av tillgängliga rörmokare, alla kontrollerade av Rörmokare.se, med offerter och kan sedan i lugn och ro välja den man vill anlita.

Smartasaker.se

Smartasaker.se är en webbutik som säljer just smarta och innovativa saker. Produkterna som finns i butikens sortiment är alla handplockade och testade – allt för att kunden ska veta att produkten har den kvalitet som utlovas men också att den gör det den ska.

Varje månad presenteras en svensk innovatör, som står bakom någon av dom smarta saker som finns at köpa i butiken, på sidans bloggdel. I sortimentet hittar man smarta och roliga produkter under bland annat kategorierna Hem och trädgård, Fritid och resa och Presenter.