Clear Pool Smart Kleen

 

Till Butik

Det som de flesta vill få ut av ett poolrobot-köp är mer tid över till annat. Mer tid till att bada, laga mat, spela fotboll eller egentligen vad som helst, bara det är roligare än att själv rengöra poolen. Smartpool SmartKleen gör just detta – frigör tid för kunden alltså. Roboticpoolcleanerreviews.biz menar nämligen att det är enkelheten hos den som är den största styrkan.

Egenskaper

Det första man märker när man håller i Clear Pool Smart Kleenär hur lättviktig och kompakt dess kropp känns i famnen. Att den är lätt har givetvis ett par fördelar; bland annat att den kan manövrera sig själv förhållandevis enkelt och ansträngningslöst jämfört med andra tyngre modeller.

Clear Pool Smart Kleen är designad för att fungera både i nergrävda pooler och i pooler ovan mark, och på nästan alla underlag. Oavsett om poolgolvet är av betong eller täckt av glasfiber, fungerar Smart Kleen som den ska. En annan funktion som understryker enkelheten hos den är att den stänger av sig själv automatiskt efter två timmars rengöring.

Skräpbehållaren sätter man enkelt in i roboten innan den sätts ner i vattnet. När man sedan lyfter upp roboten ur poolen rinner allt vatten från den ur genom dess ”avlopp” på baksidan – kvar finns nu endast skräpet i behållaren (utan särskilt mycket väta) som nu är enkel att tömma. Innan man kör den igen efter en tömning, bör man ta trädgårdsslangen och skölja ur den en aning.

Vad kunderna tycker

Roboticpoolcleanerreviews.biz menar, som tidigare nämnt, att det är enkelheten som gör att de allra flesta kunder tycker om den här modellen.

”It uses plug and play system that most users will praise”

Med andra ord behöver man inte ägna tid åt att montera delarna eller syssla med en lång installationsprocess innan den kan köras. En annan fördel är också dess mycket lätta kropp, som gör att de allra flesta problemfritt kan lyfta den ur poolen och hantera den på ett enkelt sätt överlag.

Till nackdelarna menar Roboticpoolcleanerreview.biz att sladden kan räknas. Det kan hända att man behöver trassla ut sladden innan användning lite då och då – annars har man till ett slut ett trassel som är väldigt svårt att trassla ut.

En annan egenskap som kan ses både som en för- och nackdel, är att den inte är designad för att städa poolens väggar. Vissa menar att poolrobotar som städar väggarna endast slösar tid, medan andra påstår att väggstädning är nödvändigt för att få ett bra resultat.

Teknisk data

  • Stor filteryta
  • Kan samla upp till 1 kg föroreningar i filterpåsen
  • Borstar av PVC
  • Passar bäst för pooler upp till 10×5 meter