Clear Pool Virtuoso Poolrobot

Samtliga av Virtuosos Clear Poolrobotar har en integrerad pump och filter och är så ledes helt oberoende av poolens eget filtersystem.En extra filtrering bidrar till att kemikalieförbrukningen minskar samtidigt som vattnets kvalitet höjs och det enda man behöver göra är att ansluta sin poolrobot till elnätet. 

PVA-borstarna som finns på samtliga modeller är pålitliga och går att använda även i pooler med glattare yta, så som glasfiber, betong och kakel.

Vilken poolrobot från Virtuoso passar din pool?

virtouso 100 poolrobot

Poolrobot Clear Pool  100

Denna poolrobot kan rengöra alla typer av poolbottnar med en storlek på upp till 60m2. Kabellängden är 18 meter och en rengöringscykel varar i 1,5h. Roboten filtrerar genom en filterpåse, är CE-testad och har två års garanti.

9290:-

Till Butik

clear pool virtuoso 200 poolrobot

Poolrobot Clear Pool Virtuoso 200

Virtuoso 200 är en poolrobot som rengör bottnar, väggar och vattenlinje i alla typer av pooler, upp till 80m2. Kabellängden är 18 meter en rengöringscykel varar i 2 timmar. Filtrerar genom filterpåse. Roboten är CE-testad och har två års garanti. Levereras med smart vagn.

10990:-

Till Butik

virtoso 300 poolrenögrare

Poolrobot Clear Pool Virtuoso 300

Poolrobot som effektivt gör rent bottnar, väggar och vattenlinje i alla typer av pooler upp till 80m2. Kabelns längd är 18 meter och man kan välja mellan en rengöringscykel på 1,5 eller 2 timmar.

Roboten filtrerar genom en filterpatron för extra noggrann rengöring. Enkel att öppna på ovansidan för byte av patron. CE-testad med två års garanti. Levereras med vagn.

11889:-

Till Butik

 billig poorobot

CLEAN

Uppladdningsbart batteri 

Rengör poolbotten och vattenlinje

Upp till 100 kvm

3 649:-

Till Butik

poolrobot climber basic

CLIMBER

Rengör botten, väggar och vattenlinje. 

Bäst i Test enl. Bäst-i-Test

Upp till 120 m² 


 7 499:-  

Till Butik

vägggående poolrobot pro

CLEAN PRO

För golv och väggar

Bluetooth & App-styrning. . 

“Bästa premiumval enl. Bäst-i-Test”

9 490:-  

Till Butik