Våren kommer sakta men säkert och snart är det dags att ställa tillbaka klockan. Då går vi på sommartid. När våren kommer är det också dags att förbereda sin markpool. Det behövs en inventering på vad som finns för att starta den. Har man alla kemikalier för en uppstart av poolen?

Jag tänkte, eftersom denna sida skapades innan poolsäsongen startar så gör jag en bloggserie. Den ska heta ”Min pool” och ta upp de saker som jag gör och har till min pool. Jag kommer att ta upp alla de moment som jag går igenom inför uppstart, underhåll och stängning. Det kommer att bli mycket bilder och uppdateringar om status på poolen.Som ni ser på bilden är det inte mycket att hänga i julgranen. För mycket snö just. När det börjar att smälta kommer ni att se vad som håller snön uppe, vad som skyddar min pool på vintern. Man vill inte ha poolskyddet på eftersom då förstör man det. Snö vill man inte ha direkt i poolen heller. Det följer med mycket föroreningar och då vill man skydda den så mycket som man kan.

Ni får gärna lämna kommentarer och andra synpunkter då sidan och serien.

Vill ni kontakta mig så gör ni det enklast genom formuläret här: http://pooldammsugare.se/kontakt

Min pool – En serie där du kan följa mig och min markpool
Märkt på: