Nu är poolroboten/pooldammsugaren här!

Äntligen var det dags att öppna poolen. Vinterplåtarna är nu borttagna och poolen är på gång att bli färdig. Här nedanför ser ni en bild på hur den såg ut alldeles efter plåtarna är borta.

Jag har också handlat lite saker som fattades. Det var slut på algmedel som alltid är bra att ha vid stängning och öppning. Det är också bra att hälla i lite med jämna mellanrum, helst under de varma perioderna på sommaren.

Sedan behövde jag veckoklor. Jag använder så kallade ”klorpuckar” på 200 g st som jag stoppar i utloppet. Det behövs 2 st puckar i min pool som har ca: 60 m2 vatten.

En pooldammsugare var också på listan. Det blev en billigare variant, en Nitro Smart Kleen. Jag kommer att skriva lite om den här och även lägga ut en video på hur den arbetar. Men här är den i lådan och en bild på när den arbetar. Jag måste säga att jag var positivt överraskad med resultatet.

Öppning av pool med ny pooldammsugare