Har du en pool? Då vet du att den behöver skötas och städas och att den ständigt hålls ren. Att sköta en pool tar tid i anspråk och då har du även ett hem som då och då måste skötas. Varför inte då ta hand om din pool och låta en städfirma i Stockholm. ta hand om städningen i ditt hem. En firma som antingen städar kontinuerligt varje vecka eller vid behov.

Städning för alla behov

Om du har behov av städning av hemmet eller om du ska flytta så är det skönt att boka en
flyttstädning i Stockholm. Det gör att du kan fokusera på själva flytten och slipper tänka på att städa efteråt. Fördelen med att anlita en städfirma är att de kan hjälpa dig med all sorts städning, från hemstädning, trappstädning, golvstädning, fönsterputsning till flyttstädning. Pooldammsugningen får du dock fortfarande fixa själv, och det gör du ju enkelt med en pooldammsugare.

Städenergi erbjuder

Med Städenergi kan du få ditt hem städat efter en flytt eller helt enkelt boka in att de kommer och städar hos dig varje eller varannan vecka. Detta kan vara skönt att göra så att du får tid över till andra saker. Ofta har man inte så mycket fri tid och att då lägga den på städning kan vara väldigt trist. Om du väljer att ta hemstädning hos Städenergi får du detta:

  • En egen skräddarsydd städning
  • Du får besked direkt via mail eller sms när städningen är färdig med information om vem som städat, vad som är städat och hur lång tid det tog
  • Du betalar ingen framkörningsavgift
  • De får nöjd kundgaranti
  • Du får 15 % rabatt på våra andra tjänster vi erbjuder så som fönsterputsning och flyttstädning
  • Du frigör tid till att lägga på andra viktiga saker
Allt behöver städas