Smart-Kleen Swim and Fun

 

Till Butik

 

Smart-Kleen är poolroboten som är oerhört lätt att hantera som användare. Förutom en revolutionerande lättviktsdesign, är den också utrustad med en Quick-Drainfunktion. Quick-Drainfunktionen innebär att allt vatten den fylls med under rengöringen töms väldigt snabbt så fort den lämnar vattenytan. På så vis slipper man onödig vikt och vätska när man ska ta poolroboten ur bruk.

Smart-Kleen är tillverkad med fristående och mindre nedgräva pooler i åtanke. Den rengör poolbottnar med en storlek på upp till 10 x 5 meter.

Teknologiskt avancerad

Det är inte bara lättviktsdesignen som är innovativ – Smart-Kleen är kanske en av de mest teknologiskt avancerade poolrobotarna på marknaden idag. Under rengöringen kräver poolroboten inte väggar för att ändra riktning som de flesta andra modeller gör. Istället navigerar den intelligent och byter riktning utan att behöva köra in i varken väggar eller trappsteg.

En annan funktion som maximerar dess effekt är dess Direct-Drive-motor. Den största fördelen med Direct Drive är kanske just den ökade prestandan. Kraften från motorn reduceras inte av friktion från exempelvis kedjor och remmar.

En annan fördel med den här mekanismen är bland annat en längre livstid. Då Direct-Drive-motorer generellt sett består av färre komponenter, innebär det färre delar som kan gå sönder. En vanlig orsak till att motorer och mekanik går sönder, är just att komponenterna slits med tiden. Just tid är något som en Direct-Drive-motor lider mindre av än andra motorer.

Miljövänlig

Trots sin höga prestanda är Smart-Kleen mycket energisnål, delvis tack vare just Direct-Drive-mekanismen som gör motorn mer effektiv. Med en mer effektiv motor krävs givetvis mindre resurser för att uppnå samma effekt.

Med en bra och effektiv automatisk poolrengörare minskar också behovet av att tillsätta andra kemikalier i vattnet. Ett sparsammare bruk av kemikalier är även det skonsamt för miljön.

Smart-Kleen – Snabbt om

Smart-Kleen är utformad för mindre privatpooler (upp till 10 x 5 m) – både fristående och nedgrävda. Den fungerar utmärkt till alla vanligt förekommande bottenunderlag. Mot vinyl och glasfiber är den skonsam, medan den fortfarande behåller sin effektivitet när den rengör hård betong.

Smart-Kleen kommer med en egen filterpåse. Med en inbyggd filterpåse behöver den inte anslutas till bräddavlopp/skimmer. Vid uppstart sätter den automatiskt igång ett rengöringsprogram på 2 timmar, varav den stänger av sig själv när programmet är slutfört. Vid köp medföljer en 12 meter lång flytkabel.

Smart-Kleen är ETL, CSA och CE-godkänd.

Teknisk information

  • Ansluts till jordat 230V-uttag
  • Extra stor filterpåse
  • Borste-tillport-sug för effektiv rengöring
  • Intelligent navigation – kräver inte väggar för att byta riktning
  • Utformad för mindre privatpooler

poolrobotar pooldammsugare